Facebook

Beoordelingen van Sushi 81 Nijverdal

Recente recensies van Sushi 81 Nijverdal

5 sterren na 283 reviews

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi niks meer aan doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant. Altijd super. Deze keer helaas minder; flauwe smaak (weinig smaak). En we hadden er geen sojasaus bij gekregen.

Reactie van Sushi 81:De wasabi is op verzoek achterwege gelaten in de gehele bestelling. Wasabi is een belangrijke toevoeging van smaakbeleving. Mocht er iets niet naar wens zijn of ontbreken, neem dan dezelfde avond nog contact met ons op.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, super lekker snel bezorgd echt een aanrader!.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de kwaliteit de laatste maanden wat tegen vallen. Zeker in verhouding met de prijs.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !! Deze keer een aantal nieuwe soorten uitgeprobeerd en het was weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de sushi niet bijzonder, smaak was ver te zoeken. Ook was de gamba koud. Rijst viel uit elkaar. Zonde van m’n geld.

Reactie van Sushi 81:Advies: Mocht iets niet naar wens zijn, kom met ons in contact door te bellen diezelfde avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed! Alleen de sushi viel vaak uit elkaar, waardoor het niet makkelijk met stokjes te eten was.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was op zich prima, maar niet exclusief. Voor deze prijs kun je dit ook niet verwachten dus de prijs-kwaliteit is voldoende. Wel hele kleine porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer sushi opgehaald. Helaas erg teleurgesteld. Te kleffe rijst en hele magere rolletjes. Kwam de smaak zeker niet ten goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en de bezorging was TOP

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk!!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker 👍

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi!!!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam later dan gepland ivm drukte en hier is door hen richting ons ook netjes telefonisch over gecommuniceerd. Echter door deze drukte en late bezorging werd alles uiteindelijk nog lauw tot koud (sushi bowl) afgeleverd bij bezorging. Dit was wat teleurstellend. En zijn we anders gewend.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en tot aan de deur van ons vakantiehuisje bezorgd. Top!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord geweldig! Heerlijk genoten van mooie verse sushi!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top super vers en heerlijk

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk, als altijd. Bestelling was vier minuten voor de aangegeven tijd. Prima!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Alleen de uramaki spicy land lovers was de ossenhaas zo taai dat je die niet weg kreeg. Jammer. Verder lekkere sushi en prima bezorging

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Sushi gegeten. Goede en snelle service.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd klaar. Fantastisch lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord; verrukkelijk

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, uitgebreide keuze en snelle bezorging. Wij bestellen graag weer!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie en snelle service.. lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk 🙏🏻

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Werd bezorgd op vakantiepark waar we zaten, top service!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige sushi viel snel uit elkaar; smaak wel prima

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! We hebben ervan genoten! En keurig op tijd!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er sneller dan initieel werd aangegeven. Mooi op de hoogte gehouden via mail mbt de status. Vriendelijke bezorger. Sushi zag er goed uit en was zeer goed van smaak. De sashimi vonden wij iets aan de koude kant. Edamame was knapperig zoals het hoort en niet slap wat je vaak meemaakt bij overige sushi bezorgdiensten. Zou van ons wat meer sojasaus en wasabi bij mogen. Is uiteraard los te bestellen. Maar voor 36 stuks sushi had ik meer dan drie zakjes sojasaus verwacht. Al met al heerlijk genoten. Was de eerste keer (wonen net in Nijverdal), maar zeker niet de laatste keer.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi's waren erg los gerold, vielen uit elkaar. Minimaal soyasaus erbij (1 klein zakje, veel te weinig). Prijs was naar mijn mening te hoog t.o.v. de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een ontzettend lekkere en verse sushi. Bestelling was op tijd klaar. Wij komen zeker terug!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, prima kwaliteit. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Conform toezegging in mail precies op tijd bezorgd. De sushi waren heerlijk alleen jammer dat de meeste sushi uit elkaar vielen, omdat er “net” te weinig nori omheen zat.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Het was weer heerlijk!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optimaal!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. En heerlijke sushi gehad.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De prijs/kwaliteit verhouding is uit balans. Slappe rollen, weinig smaak, niks bijzonders. Jammer dat je daar zoveel voor moet betalen. Zal wel met vraag en aanbod te maken hebben, maar wat een tegenvaller.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En precies op tijd gebracht door vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beetje prijzig, maar heerlijk.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heel goed, super vers en heel snel.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers. We hebben gesmikkeld!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Prima en duidelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en levering zijn fantastisch, echter vind ik de hoeveelheid wat te kort schieten voor de prijs, er hoeft niet veel meer bij maar wel iets nu heb ik het gevoel dat het te duur is voor de hoeveelheid wat je koopt. Dat is ook de reden dat ik niet heel vaak bestel.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, op tijd en lekker

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service, altijd tevreden!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De Sushi en poke bowl waren qualitatief gezien goed. Alleen dit was mijn eerste keer sushi en had eerlijk gezegd andere verwachtingen, en weet niet of ik het weer zou bestellen. Dit licht dus niet aan jullie maar aan shushi in het algemeen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Steeds weer verrassend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi ziet er verzorgd uit! Goede levering en fijn dat je via de mail een update krijgt van de bezorging. De edamame waren te zacht en dat was jammer. Zelf vond ik deze keer de uramaki ebi tempura minder mooi rond, maar andere keren heb ik dat niet zo ervaren. Variërende vegabox, lekker. Optie: op de bestelsite aangeven hoeveel stokjes/servetten je wilt ontvangen en of/hoeveel sojazakjes/wasabi/gember. Nu gaat er soms iets weg, omdat we dat niet gebruiken. Dat is zonde!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Bestelling was iets later dan aangegeven, maar de sushi maakte het helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar aantal stukjes sushi vielen uit elkaar. Dit kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijke sushi, goed bereid en de pokebowls zijn ook goed van smaak. Ik bestel weer. :)

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, maar een beetje aan de prijs

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer oudewets lekker. We hebben volop genoten en blijven jullie de beste vinden. 😀 Bedankt voor jullie service. Tot binnenkort en snel daarna en het liefst een paar keer per maand. Groetjes

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Erg goed gegeten van deze overheerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, maar aan de dure kant voor wat je krijgt

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd en vriendelijk personeel

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed vers! Eten was al iets eerder klaar dan aangegeven tijd. Minpunt: het was weinig. Bijv de pokebowl kan ik elders (voor hetzelfde bedrag of zelfs iets minder) bijna niet op, terwijl het hier zo weinig was dat ik na t eten nog trek had. Meer rijst zou al een stuk schelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs een dag later, was de sushi nog heerlijk. Bezorging was exact op tijd. Tot een volgende keer!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed hoor zoals gewoonlijk we hadden wat van die zwarte rijst als probeersel geproeft smaakt goed!!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende hele verse sushi, snel bezorgd.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokébowl gegeten. Netjes op tijd bezorgd. Top!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moeilijk goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Goede kwaliteit.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima dikke 10

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten kwalitatief goed!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld en het was heerlijk! Wat prijziger dan gemiddeld, maar zeker de moeite waard! Netjes op tijd bezorgd!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker, ook de pokebowl viel in de smaak

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou prettig zijn als er een combibox voor drie personen bij komt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de sushi heel lekker het viel niet uitelkaar dus wij zouden het snel nog een keer bij jullie halen!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi Het was weer super lekker, Heb twee opmerkingen , de sushi met zalm erover daar viel de rijst van uit elkaar en van de sushi in zeewier gerold viel open deze was net te kort ingerold en uit elkaar viel in de soja. Kleine punten van aandacht.?

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi, echt een aanrader!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld. De rijst was te ver doorgekookt, daardoor niet lekker. Veel te gaar. Kwaliteit van de vis was goed.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen wel heel weinig sushi voor dat geld.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Precies op tijd bezorgd en de kwaliteit was ook top!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wij zullen zeker vaker bestellen!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was later dan gepland. Wel fijn dat men even belde dat het later werd. lekker gegeten.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk! Echt heerlijke sushi!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was te plakkerig. De zalm en paling horen een sensatie in de mond te zijn, waren dit niet! Niet vers genoeg? Algeheel was de smaak matig. De afwerking zag er wat rommelig uit. De poké bowl was wel erg smaakvol. Voor dit geld mag je meer kwaliteit verwachten.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten Snelle bezorging

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit Sushi. Ben een vaste klant en keer op keer is de Sushi heerlijk vers en lekker.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer even lekker als altijd! Gekozen voor de Goma-ae met zalm ivm een koolhydraatarm dieet, goede portie & snel geleverd.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de rijst veel en veel te plakkerig en zoet was. Alles viel uit elkaar. Was niet lekker helaas erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Lekker. Prima bezorging

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn wel tevreden, Echter in een tijdperk waar we het plastic Moeten minderen , zou u er eens over moeten nadenken of de gerechten in een andere verpakking geleverd kan worden. Meer duurzaam

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar we vonden de poke bowl in normale grote niet vullend genoeg voor een avondmaaltijd. Dit terwijl we allebei geen grote eters zijn, maar dit was gewoon echt een kleine portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! ( extra zakjes saus er wel bijbestellen ?) Snelle en goede service en geweldig dat je een bericht krijgt zodra ze vertrekken. Doen we zeker gauw weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd.Alles prima!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service bezorging tot in het vakantiehuisje van hof van salland! En lekkere sushi

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld, keuze gemaakt voor bezorging: ZSM. Dit was 1 uur en 25 minuten later, zonder tegenbericht! In een van de boxen met 16 stuks waren er 8 met een doorsnede van 1,2cm schat ik, waardeloos. Stukje ei en philidelphia en nog iets kleins zate erin!? Voor 65 euro besteed en daarna nog met 2 volwassenen en 2 kinderen een dikke reep chocolade opgegeten omdat we nog honger hadden! Dit was onze eerste ervaring maar helaas willen we niet nog een keer bestellen bij Sushi 81. Prijs-Kwaliteit was echt onder een voldoende. Misschien dat we te verwend zijn door Sushi Wings in Rijssen, die is ook wel heel erg vers en super..Al met al: Heel jammer

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, maar sushi met gebakken garnalen, mogen krokanter, en degene met paling vonden wij te weinig smaak aan zitten. Zag er verder netjes uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wederom erg lekker en precies op tijd bezorgt.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vers gemaakte sushi die met liefde voor eten klaar gemaakt wordt. Echt een aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk! Ik had een surprisebox dus dan is het afwachten wat je precies krijgt, maar het was een aangename verrassing! Vooral de gefrituurde garnaal was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste x hier besteld , was echt heerlijk . Vers en goed verzorgd . Jullie hebben er weer een klant er bij ??

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi haal je hier!!!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en onder genot van een 'wie ben ik' spelletje, wordt het lekker lang tafelen.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijskwaliteit verhouding.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Wonderbaarlijk lekker. Tijd van bezorging was geweldig op tijd. Vriendelijke mevrouw die het bracht! Erg klantvriendelijk.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, vriendelijke bezorgster. Mis alleen wel altijd avocado in de pokebowl(zalm) maar dat is persoonlijke smaak :)

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi. Bezorger kwam iets later, maar daar werd van tevoren over gebeld. Handige website waarbij je alles simpel kunt selecteren. Kortom, voor herhaling vatbaar.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top en lekker

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten,top kwaliteit, niet duur,keurig verzorgd en bezorgd op vakantiepark. Dikke duim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief super en heel lekker. Lekker thuis met vrienden genieten van de lekkerste sushi. Beter dan zo’n all you can eat vreetschuur. Spicy Tuna ❤️

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, verse producten. En zonder problemen op park Hof van Salland bezorgd bij het huisje.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pokepowl en snel geleverd!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig en lekker!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker en zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, en op tijd!!! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, maar de wakame was bevroren.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en voor elk wat wils!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Brachten de bestelling zelfs tot aan het huisje in het vakantiepark waar we zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer voortreffelijk ??

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, vriendelijk personeel en handig spaarsysteem. De sushi viel wel een beetje uit elkaar, maar de smaak was top!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De EDAME had bijna geen zout, maar verder was de sushi echt heeeerlijk!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd! En het was heerlijk.. voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Rijst was eeg plakkerig Sushi stukjes vallen erg snel uit elkaar Te veel sausjes op sushi Bestelling stond klaar op afgesproken tijd Website werkt goed

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lekkere sushi! Dusdanig lekker dat het vrij verslavend is..

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede en verse producten gebruikt, sushi zeer goed en smaakvol! Snelle en prettige service! Zeker een aanrader!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, smaakvol en zag er top uit! Rijd ik gerust 40 min voor!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Exact op tijd bezorgd. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 2 personen echter er was maar 1 zakje saus, 1 paar eetstokjes, Alles voor 1 persoon. Dat is jammer

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi! En ook bezorging was prima. Er werd keurig gebeld dat het 10 minuten later werd dan de geplande tijd.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alleen soms iets teveel wasabi. Smaakte heerlijk.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom met aandacht gemaakt, klasse service door ook buiten hun bezorg gebied te bezorgen na telefonisch contact.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Super taste en voldoende.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Top eten, goed verzorgd en op tijd geleverd door een sympathieke medewerkster.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en werd vlot bezorgd. Binnen de aangegeven tijd. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker en verzorgd eten. Exact op tijd geleverd. Wij zijn heel enthousiast.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en heerlijke verse sushi.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, gevarieerd aanbod (wij bestelden een box met meerdere gerechten) tegen een alleszins acceptabele prijs, gezien kwaliteit en kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom super!!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Volgens afspraak en topkwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en sushi bowl, en erg snel klaar!!

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is het mogelijk om het duurzaam Te leveren. Dus geen plastic maar karton bv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers en uitstekende kwaliteit!!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Het is misschien een beetje duur maar soms mag je jezelf verwennen en dan is dit echt een goddelijke traktatie!!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker. En ik kan iedereen een poké bowl aanraden. Heerlijk. De bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers wederom

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Mmm . Genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! Rik je hebt ons weten te overtuigen met je enthousiasme! We komen zeker een keer terug.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi en goede service. Door wegwerkzaamheden kwam de bestelling 10 min later dan gepland. We werden hierover gebeld. Geen probleem natuurlijk, maar erg netjes van Sushi81

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! We hebben genoten! Je kon zien én proeven dat er veel aandacht aan besteed was. Het was een cadeautje om de tas te openen. Dit was onze eerste bestelling bij jullie maar, er volgen er meer hoor!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer bij Sushi 81 besteld. Het viel een beetje tegen, omdat de rijst veel te gaar was en niet meer de structuur van de sushi-rijst had. We gaan het nog wel eens proberen, misschien was dit een ongelukje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls zijn heerlijk! Weer eens iets anders! Mmmmm

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip top voor elkaar! En op tijd! Goed bezig!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heb er een Juupje bij gepakt, super combi....

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, zelfs het kindermenu voor de peuter van 2 ging helemaal op. Keurig afgeleverd bij Landal waar we van de vakantie genieten.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel ondanks afstand ! Werd gebeld dat mobile pin niet meer beschikbaar is. Prima! Heerlijk gegeten!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom fantastisch!!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak is fantastisch! Het is vers gemaakt en dat proef je. Daarnaast ziet het een ook nog eens heel verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer geweldig lekker en vers! Heerlijk?

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Zeer smakelijk. Vlotte bezorging.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging bij bungalowpark. Sushi niet zo strak afgewerkt. Maar goed van smaak.

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer optimaal genieten! Helaas was manlief ziek, dus zijn portie ging de koelkast in, maar ook dat was een dag later nog heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Vegan combibox besteld. Veel verschillende smaken.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel gemakkelijk bestellen en werd vlot geleverd. Super lekker en vers. En dat is natuurlijk het belangrijkst!! Dit gaan we zeker vaker doen ?

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers , top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Geniaal.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon geniaal.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi (verrassingsbox) was heeeerlijk! Ik heb er van genoten!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan sushi box, helemaal top! Zelfs een “ebi” tempura van wortel, creatief en zeer goede smaken!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Complimenten!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En geweldig dat het ook bezorgd kon worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk !!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is een aangename verassing om zo dicht in de buurt super goede Sushi te kunnen halen. De Sushi is Restaurant waardig en wie weet komt dat ooit nog een keer. Van mij krijgen jullie een dikke 10.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

1ste keer dat ik hier besteld heb. Maar zeker niet de laatste keer. Het was echt heerlijk

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Alles smaakte erg goed vonden wij als ervaren sushi eters. Was de eerste keer dat wij wat lieten brengen aan huis. Goed bevallen. Poke bowl was goeie portie.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Verse producten. Goede kwaliteit.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi schotel, heerlijke smaak! Op tijd klaar!

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, pokebowls absoluut een aanrader!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Aardige eigenaren Het was een eerlijke en heerlijke sushi Als wij weer in de buurt zijn van Nijverdal halen we er zeker nog een keer sushi

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Goede service.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer weer heerlijke Sushi! Leuke combinaties en keurig gepresenteerd. Personeel is erg klantvriendelijk en altijd op tijd met bezorgen. Daarnaast hebben ze leuke acties, check de FaceBook pagina. Kortom; geweldige service en heerlijke sushi! Een absolute aanrader.

Reactie van Sushi 81:Wauw,dankjewel!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima op tijd, echter staat op de site aangegeven dat je met pin kunt betalen kunt betalen aan de deur. De bezorger had alleen het pinapparaat niet mee. De sushi was ook prima, maar hield qua presentatie wat te wensen over.

Reactie van Sushi 81:Bedankt voor uw review. Qua mobiele pin was het zo dat dat bij opmerking aangegeven kon worden. Dit was inderdaad niet duidelijk en dit is inmiddels aangepast!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op tijd! en dat op oudejaarsavond. top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere gerechten! De website werkt ook fijn en goed dat je een bezorgtijd aan kan geven, bij ons werd het alleen wel 20 minuten te laat geleverd maar daar werd de smaak niet minder om! We gaan hier zeker wel vaker bestellen.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi met garnalen nog lekker warm bij bezorging. Alles vers. Nette service: gebeld bij vertraging van bestelling.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker dat het een rit van een uur door de sneeuwstorm waard is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak , juiste hoeveelheid. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en het was genoeg voor 2 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was genieten!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Smaak was perfect van alle soorten die we hadden bestelt Komen zeker terug

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Waar voor je geld. Vers bereid en heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en alles werd glutenvrij klaar gemaakt. Top

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Heerlijk gegeten, helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker en vers. Goed dat er een herfstactie bij is.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Ook zag het er weer prachtig uit en smaakte het voortreffelijk

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, heerlijke sushi!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijke jongen die het eten kwam bezorgen op de fiets! Ik vind de prijzen wat aan de hoge kant. Bijv. bij Blue Sakura kun je onbeperkt eten voor het geld dat je hier kwijt bent om enigszig een beetje vol te raken. Ook vind ik dat het menu wat uitgebreider kan

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Sushi niet allemaal gelijk gesneden en hier en daar nog graad in de vis. Desondanks smaakte het erg goed en vers. Stond ook op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is erg goed. Prijs blijft stevig. Misschien eens met acties werken (sushi van de maand) ?

Reactie van Sushi 81:Bedankt voor uw reactie. In oktober komt een actie dus houd onze facebookpagina in de gaten.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft heerlijk gesmaakt. Tevens was de bestelling snel bezorgd. Fijn dat je een bevestiging van bestelling ontvangt!

Reactie van Sushi 81::-)

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Verrassend goed! De kwaliteit is echt fantastisch. Lekker vers en vele smaken vormen samen een smaaksensatie. Goede kwaliteit! Ik kom hier zeker terug.

Reactie van Sushi 81:Goed om te horen :-)

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Gewoon perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's voor bij de borrel. Goede kwaliteit....Helemaal top!!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een prima prijs

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, mag wel iets meer zijn voor 2 goede eters.

Reactie van Sushi 81:Bedankt voor de positieve feedback. Uw opmerking nemen we mee.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en perfect op tijd

Reactie van Sushi 81:Bedankt voor je positieve reactie!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, was veel te snel op!